Тест на коронавірусну інфекцію прес-секретаря Білого дому Джен Псакі виявився позитивним.

Прес-секретар Білого дому Джен Псакі отримала позитивний результат тесту на коронавірусну інфекцію. Про це у неділю, 31 жовтня, повідомила сама Псакі на своїй сторінці у Twitter.

Псакі розповіла, що у середу, 27 жовтня, у координації з посадовими особами високого рангу Білого дому та медичною командою вона ухвалила рішення не їхати у закордонну поїздку з Байденом "через надзвичайну ситуацію в сім'ї". Зазначається, що її близькі заразилися коронавірусом.

"З того часу я перебувала на карантині і складала негативні тести методом ПЛР на ковід у середу, четвер, п'ятницю та суботу. Проте сьогодні, в неділю, мій тест на ковід виявився позитивним", - зазначила Псакі.

Вона зазначила, що "завдяки тому, що вона була вакцинована, захворювання на коронавірус протікає без важких симптомів". Псакі планує повернутись до роботи після завершення десятиденного карантину після негативного ПЛР-тесту.

Також речниця Білого дому уточнила, що востаннє бачила президента США у вівторок, зберігаючи при цьому дистанцію. Крім того, на ній були засоби індивідуального захисту.