Ксенія Собчак назвала українців нацистами, бо їх обурила співпраця бренду Zara із російською моделлю.

Телеведуча Маша Єфросініна звернулася до російської журналістки Ксенії Собчак, яка назвала українців "нацистами", а війну - "важкою ситуацією". Відповідну заяву зірка оприлюднила в Instagram.

Зокрема, Собчак звинуватила українців, які засудили рекламну кампанію бренду Zara із моделлю з РФ Наталією Водняновою.

«Ну, от не соромно? Що за нацизм взагалі? Причому, закидають організовано. Тобто, сидять люди у тяжкій ситуації, але їм, справді, здається, що головне, з чим треба поборотися, – щоб росіяни нічого не рекламували, не знімали фільми для Канн, не виїжджали з Росії і т.д? Це взагалі нацизм", - написала вона в Telegram.

Своєю чергою, Єфросініна заявила, що Собчак розкрила свою сутність.

"Найбільше розчарування року серед так званих російських селебріті, Ксенія Анатоліївна Собчак, нарешті розкрилася тотально. У своєму Telegram-каналі назвала українців нацистами, нас людей, які, цитую, "переживуть важкі часи". Маю питання до Ксенії Анатоліївни Собчак. Ксеніє, як ми з вами назвемо тих людей, громадян Російської Федерації, які запитали до смерті, зламавши руки, ноги, зґвалтувавши і спалюючи живцем людей у Бучі, в Маріуполі, каструючи їх, убили майже 400 дітей України, сп*дивши всі унітази, праски та цеглини навіть у будинках наших громадян на окупованих територіях, зґвалтувавши наших жінок, старих, дітей, як ми їх назвемо? Люди, які влаштовують своє життя? Вам, напевно, невтямки, що такі існують", - висловилася знаменитість.

Водночас телеведуча навела в приклад Аллу Пугачову, яка проситиме признати її "іноагентом".

"Ви, Ксеніє Анатоліївно, володарка вимпела за першістю в хайпожорстві, що ж ви так, бл**ь, за трендами не встигаєте? Новий тренд у нас - висловлюватися. Подивіться, навіть ті, хто мовчав, ті, хто нічого не говорили, нині просять, щоб їх визнали іногентами, бо розуміють, що це їхній "останній вагон", - сказала Маша Єфросиніна.