У найближчі три доби на більшій частині території України очікується погода без опадів, лише подекуди пройдуть невеликі дощі. А в останній день жовтня в Україні похолоднішає.

Про це розказали в Укргідрометцентрі.

За даними синоптиків, сьогодні вдень на північному сході, а завтра, 30 жовтня, у східних, південно-східних областях та в Карпатському регіоні пройдуть невеликі дощі.

Вночі та вранці у західній та східній частині України місцями очікуються тумани. Швидкість вітру буде в діапазоні 5-10 м/с. На вихідних температура вночі становитиме +4°...+10°, вдень буде до +12...+18°.

У понеділок очікується похолодання. За даними Укргідрометцентру, 31 жовтня температура вночі впаде до +1°...+7°, а вдень стовпчики термометрів показуватимуть +8°...+14°.

В Україні очікується похолодання - що відомо
Закінчиться жовтень похолоданням, яке відчують жителі всієї України, крім більшості західних областей. 31 жовтня очікується суха погода, проте температура на сході впаде до +9°, трохи тепліше буде на півночі, +9°...+12°. У центральних областях очікується від +9° до +14°, на півдні буде +12°...+14°. Найтепліша погода очікується в західних областях України, де вдень повітря прогріється до +13°...+18°. Також прохолоднішими стануть ночі.

Про похолодання наприкінці жовтня говорить і синоптик Наталка Діденко. За її прогнозом, сьогодні в Украіні буде дуже тепло, а у неділю похолоднішає.