Хоч до Нового року залишилось ще 11 днів в Україні вже розпочався справжній "ялинкопад" - у чотирьох містах та містечках впали головні новорічні дерева, передає УНН.

Романів, Житомирська область

Найпершою не втрималась і впала ялинка в Романові. Інцидент вийшов доволі гучним, адже під час транспортування дерево обірвало дроти і залишило "без світла" два села, а під час самого "ялинкопаду" мало не загинув чоловік, який перебував на верхівці. 

Квасилів, Рівненська область

У Квасилові новорічне дерево зламав сильний вітер.Як повідомили комунальники, вони оперативно працювали, аби швидше відновити та закріпити новорічне дерево. Наразі ялинку відновили.

Маріуполь, Донецька область

Ялинка у Маріуполі вирішила впасти просто в День святого Миколая. Новорічне дерево переламалось навпіл 17-ї години, коли біля нього гуляло чимало людей. У результаті "ялинкопаду" ніхто не постраждав.

Лебедин, Сумська область

Ще одну ялинку "здуло" вітром у Лебедині на Сумщині.

"Сильний буревій. Хоч стояла вона на розтяжках, але вони лопнули і вона впала. Не витримала й основа. Її вивернуло з корінням. Цьогорічна ялинка має висоту 20 метрів, вона десь на 5 метрів вища, ніж зазвичай", — повідомив ЗМІ міський голова Лебедина Олександр Бакликов.