Українські ракетно-артилерійські підрозідли відпрацювали по двох понтонних мостах російських окупантів на Херсонщині, повідомили в ОК "Південь" Збройних сил України, пише УНН.

"Наші ракетно-артилерійські підрозідли в процесі виконання вогневих завдань за ніч уразили пункт управління, район зосередження ворожого ракетно-артилерійського озброєння і 2 понтонні мости в Дар’ївці та Херсоні", - повідомили в ОК "Південь".

Підтверджені втрати ворога, за даними командування, на півдні становлять:

  • 29 рашистів,
  • 4 танки,
  • бойова машина десанту.

Загалом, як повідомляється, обстановка в операційній зоні південнобузького напряму складна, динамічна у розвитку, але контрольована. "Підрозділи Сил оборони продовжують позиційні бої, покращуючи своє положення, не допускаючи просування ворога. Намагаючись виявити уразливі місця наших позицій ворог активізував повітряну розвідку. Але нашими підрозділами влучно заземлені 3 безпілотні шпигуни в Миколаївському та Криворізькому районах", - додали у командуванні.

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 51 250 осіб, 2112 танків, 239 літаків, 210 гелікоптерів та сотень одиниць військової техніки.