Внаслідок ракетного удару рашистів по цивільній інфраструктурі Одеської області у понеділок було зруйновано базу відпочинку та приватний будинок.

Є поранені цивільні, серед яких — 6-річна дитина. Про це заявив очільник Одеської ОВА Максим Марченко у відеозверненні у понеділок, пише УНН.

«Сьогодні зранку противник наніс ракетний удар по цивільній інфраструктурі області. Зруйновано базу відпочинку та приватний будинок. Нажаль, є поранені цивільні особи, серед яких – шестирічна дівчинка», - повідомив Марченко.

З його слів, пізніше противник удруге намагався нанести ракетний удар по Одещині.

«Але нашим підрозділам протиповітряної оборони вдалось збити ворожу ракету», - додав очільник ОВА.

Внаслідок ракетного удару по Одещині ворожими літаками стратегічної авіації, про який повідомлялося раніше сьогодні, було уражено об'єкт туристичної інфраструктури, зруйновано в тому числі і кілька сусідніх приватних будівель.

Загальна площа становила близько 500 кв. м. Пожежу на площі понад 70 кв. м оперативно ліквідовано підрозділами ДСНС.

"Ворог продовжує атакувати пошкоджений і непрацюючий міст через Дністровський лиман. Але влучає у мирних мешканців. Постраждали 4 людини, серед яких важко поранена 5-річна дівчинка. Їх оперативно направлено в лікарню, надається допомога", - сказано у повідомленні ОК "Південь".

На місці влучання працює слідчо-оперативна група. Триває процес збору доказів злочину рф проти України.