Внаслідок авіаційного удару російських окупантів у Житомирській області 8 березня загинуло четверо людей, ще троє дістали поранення.

Про це повідомляє Національна поліція України, пише УНН.

Після 20:00 російські окупанти завдали прямого ракетного удару на гуртожиток в обласному центрі. внаслідок цього було повністю зруйновано багатоквартирний будинок.

До поліції надійшла інформація про загибель чотирьох людей. Ще троє дістали поранення. Постраждалим надають медичну і психологічну допомогу. Зараз продовжують розбирати завали.

Також ракетного удару було завдано на приміщення виробничого підприємства у Житомирі. Проводять відповідні роботи на місці події. Інформації про постраждалих людей там поки немає.

Авіаудари здійснили і по Малинській громаді.

У селі Малинівці зруйновано приватні будинки. Загинуло п'ятеро людей, двоє з яких діти. У самому Малині внаслідок обстрілу зруйновано обійстя, в якому, попередньо, перебував місцевий житель. Його доля поки невідома. 

У селі Недашках від ракетного влучення ворожої авіації пошкоджено приміщення місцевої школи та лісництва. Дані про постраждалих людей не надходили.

Поліцейські працюють на місцях авіаударів та фіксують наслідки руйнувань.

Вчора ​​російські окупанти під час авіаудару у Житомирі розбомбили завод "Ізоват", який виробляє 70% мінеральної вати в Україні. Внаслідок удару поранення дістала одна людина.