На Центральному ринку Мелітополя, де завжди велике скупчення людей, окупанти шляхом вибуху ліквідували трьох військових, повідомив Іван Федоров.

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області внаслідок вибуху постраждали троє людей. Про це повідомляє російське пропагандистське видання РИА Новости.

Російські пропагандисти назвали вибух терактом українських спецслужб.

"Вибух пролунав у Мелітополі, попередньо в районі центрального ринку, повідомляє влада Запорізької області. Вибух у Мелітополі був терактом українських спецслужб, націленим на залякування громадян напередодні референдуму, постраждали 3 людини, їхньому життю нічого не загрожує, заявила РИА Новости влада регіону", - йдеться у повідомленні.

За деякий час ситуацію прокоментував мер міста Іван Федоров.

"Страх, терор та ліквідація неугодних - три складові, які на окупованих територіях весь час демонструє росія. І перед псевдореферендумом зачистка серед своїх посилюється. Сьогодні на Центральному ринку Мелітополя, де завжди велике скупчення людей, рашисти здійснили вибух та ліквідували трьох військових. Інформацію про мирних громадян уточнюємо", - пише міський голова.