В Харків школярка вирішила перекусити в їдальні навчального закладу, але підкріпитися не вдалося. Дівчинка знайшла в макаронах гусеницю. Однак у школі й самій їдальні, де подали страву з мерзенною "м'ясною начинкою", свою провину визнавати відмовляються.

Про це мати школярки розповіла в місцевому Telegram-каналі.

Жінка написала, що її дочка навчається в ХЗОШ №28 Новобаварського району. 15 листопада школярка купила в їдальні макарони, в тарілці вона знайшла гусеницю. 

Дівчинка повідомила про неприємну знахідку викладачам і працівникам їдальні. Однак перед дитиною ніхто не вибачився. Дівчинці навіть не повернули гроші за макарони, які вона не змогла їсти через гусеницю. Більш того, її звинуватили в "наклепі".

Школярці сказали, що вона нібито обмовила працівників їдальні й сама підкинула гусеницю в їжу. 

"Однокласники стали на захист моєї дочки й підтвердили той факт, що гусениця вже була в порції, але працівники їдальні та адміністрація школи вирішили зам'яти інцидент і наказали дітям мовчати", - розповіла мати школярки. 

Мерзенна знахідка в макаронах / фото - Telegram-канал Харкова

Мерзенна знахідка в макаронах / фото - Telegram-канал Харкова

Жінка просить про допомогу. Вона хоче хоч якось присоромити керівництво школи. Крім цього мама школярки обурена тим, що дітей в їдальні годують небезпечними продуктами з сумнівною якістю.