Правоохоронець вбив людину в 2017 році, після чого не був звільнений зі служби.
 

Краматорський міський суд оголосив вирок співробітнику СБУ Вадиму Федорчука, який в березні 2017 року викрав і вбив жителя Авдіївки Володимира Єрьоміна. Обвинуваченого засуджено до 12 років тюремного ув'язнення, повідомив у себе в Telegram-каналі медіаексперт Анатолій Шарій.

Інтереси сім'ї загиблого представляв адвокат Валентин Рибін.

«Ми, не будучи екс-чиновниками вищої ланки і мега-юристами міжнародного рівня, кожен день світять особами на ТБ і роздають обіцянки всіх посадити, довели цю справу до кінця. Респект Рибіну і всім вам, хто допомагав нам домагатися справедливості! », - повідомив Шарий в Мережі.

 

 

 Відзначимо, що напередодні Анатолій Шарій розмістив на своєму YouTube-каналі відеоролик, де Валентин Рибін розповів про те, як йшло судове засідання у цій справі, а також нагадав подробиці подій березня 2017 року.

Майора СБУ Вадима Федорчука звинувачували в тому, що в ніч з 3 на 4 березня 2017 року він разом з двома військовослужбовцями 72-ї омбр вивіз на мікроавтобусі викраденого жителя прифронтовій Авдіївки і забив його ногами і руками до смерті, залишивши в придорожній лісосмузі.

Злочин було розкрито по гарячих слідах і 15 березня 2017 року Федорчук був заарештований. Однак після сплати грошової застави в сумі 300 тисяч гривень обвинувачений опинився на волі.