У Закарпатській області в наслідок повені підтопленими залишаються 360 дворогосподарств. Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення ДСНС України.

Рятувальники повідомляють, що наразі обстановка в області стабілізувалася, а опади припинилися.

“На території області залишаються знеструмленими 5 населених пунктів. За результатами комісійних подворових обстежень органами місцевої влади, залишаються підтопленими близько 70 підвальних приміщень житлових будинків у Берегівському, Рахівському, Тячівському, Мукачівському та Хустському районах, 360 дворогосподарств та близько 400 га сільгоспугідь”, — повідомли у ДСНС.

На дорогах підтоплень немає, проїзд відкрито.

Також, як повідомили рятувальники, протягом 6 січня відкачано близько 1 тис. 800 м3 води, а загалом з початку робіт 5 тис. 300 м).

Також продовжуються пошуки зниклого підлітка (2007 р.н.), який впав у річку Крайня в Рахівському районі.

Нагадаємо, 5 січня внаслідок ускладнення погодних умов (інтенсивні опади) сталося підняття ґрунтових вод, внаслідок чого відбулось підтоплення 38 підвальних приміщень житлових будинків та 177 дворогосподарств, 1 підвальне приміщення ЗОШ, 3 приміщення трансформаторних підстанцій та 435 гектарів сільськогосподарських угідь у Берегівському, Мукачівському, Рахівському, Тячівському та Хустському районах.