Міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до солдатів, матросів, сержантів та старшин, офіцерів та генералів російської армії.

Звернення Олексія Резнікова, 7 жовтня.

 

 

"Я не стосуватимусь поточної ситуації на фронті, ви її і так знаєте. Поговоримо про те, що буде далі, про ваше майбутнє", - звернувся глава Міноборони України.

Рєзніков нагадав, що відслужив термінову службу в радянській армії, демобілізувався сержантом, але помітив "я цивільний", додавши, що більшість його професійного досвіду - юриспруденція та переговори.

"Всі, хто був зі мною в переговорах з іншого боку столу, у тому числі з Росії, знають, що мій стиль – говорити правду... Тому хочу звернути вашу увагу на таке: Генерал Валерій Залужний, головнокомандувач Збройних сил України – його знають і поважають не лише в Україні, а й у багатьох країнах, поважають його за те, що він успішно захищає свою країну проти однієї з найсильніших армій світу, він не соромиться визнати, що уважно вивчав роботи начальника російського Генштабу Валерія Герасимова, а зараз - грамотно принижує цю науку на полі бою", - зауважив він.

Далі Резнікова продовжив: "Генерал-полковник Олександр Сирський – командувачів наших Сухопутних військ – саме він керував обороною Києва, а зараз очолює операцію у Харківській та Луганській областях.

Віце-адмірал Олексій Неіжпапа – командувач Військово-морських сил України, він зі своїми людьми відправив на дно російський флагман – вперше за 100 років.