На Рівненщині голова ОВА Віталій Коваль на тлі масованої ракетної атаки ворога на Україну закликав людей бути в укриттях, у Рівному та області відмінили очне навчання, пише УНН.

"Друзі, ворог продовжує біснуватися, запускаючи ракети по українських містах. Будь ласка, під час повітряної тривоги перебувайте в укритті. Безпека - понад усе", - написав Коваль у Telegram. 

Мер Рівного Олександр Третяк у Telegram повідомив, що "дав вказівку сьогодні відмінити навчання у навчальних закладах міста".

"Діти, які вже знаходяться у школах та садочках, перебувають в укритті. Батьки можуть забрати дітей за потреби та можливості провести їх до укриття", - зазначив Третяк.

"Сьогодні навчання в школах Рівненської області переводимо у дистанційний режим. Безпека дітей - в пріоритеті", - написав згодом Коваль щод області.

Також Третяк повідомив про третю хвилю запуску ракет 47 ракет з Каспійського напрямку. "Рашисти б'ють про критичній енергетичній інфраструктурі. Будьте готові до тимчасової відсутності електроенергії", - вказав мер Рівного.