У салоні транспортного засобу було 24 особи, з них дев'ять дітей. Учасники події серйозних травм не зазнали.

На Черкащині ввечері в середу автобус із евакуйованими, зокрема дітьми, потрапив у ДТП у Городищі. Потерпілим надано медичну допомогу, повідомляє Нацполіція.

"Близько 20:00 у Городищі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса, який евакуював дітей та дорослих до міста Чернівців. У салоні транспортного засобу перебували 24 особи, з них дев'ять дітей. Учасники події серйозних травм не отримали. Їх оглянули медики та надали необхідну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Судячи з оприлюднених фотографій з місця ДТП, водій автобуса не розрахував висоту транспортного засобу та врізався в один із мостів.

Місцева влада вирішила залишити людей на нічліг у Городищенській лікарні. У поліції зазначили, що вранці за евакуйованими прибуде інший автобус, який доставить їх до місця призначення.

"Наразі матеріали за фактом дорожньо-транспортної пригоди направлені на доопрацювання працівниками поліції і надалі щодо водія, який не дотримувався правил дорожнього руху, буде прийнято відповідне рішення. Чоловік за кермом був тверезий", - наголосили правоохоронці.