Милованов отримав медичну допомогу в університетській лікарні в США, де викладає, адже він прибув туди наступного дня після інциденту.

Голова конкурсної комісії з обрання директора Бюро економічної безпеки екс-міністр економіки Тимофій Милованов заявив, що медичне обслуговування після його бійки з недопущеним до відбору екс-секретарем РНБО Олександром Данилюком обійшлося в 5000 доларів. Про це в п'ятницю, 20 серпня, він написав у Facebook.

Він уточнив, що отримав медичну допомогу в університетській лікарні в США, де викладає, адже він прибув туди на наступний день після інциденту.

"На фото рахунок за візит в лікарню щодо ока. Загальна сума - п'ять тисяч доларів. Знижка 4,5 тис доларів. Знижка тому, що я викладач і лікарня належить університету. Залишок оплачує страхова і я. Моя доля - 150 доларів", - написав він.

Скріншот рахунку Милованов виклав у мережу.

 

Facebook / Милованов

 

Нагадаємо, що колишній секретар РНБО Олександр Данилюк побився з радником голови ОПУ Тимофієм Миловановим на святкуванні дня народження першого. Чоловіки відійшли в сторону, щоб поговорити. У якийсь момент розмова переросла в суперечку, а потім у бійку.