Як би не намагалися в Москві дискредитувати мету поїздки американської акторки Анджеліни Джолі до Львова, світ побачив достатньо доказів варварства путінської росії через її війну проти України. Про це написав у Facebook речник міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко, коментуючи нещодавні закладу російських "колег", пише УНН.

"МЗС РФ схвилював приїзд до України посла доброї волі ООН Анджеліни Джолі. Подобається, не подобається — а Москві доведеться змиритися з новою реальність: Україна може зателефонувати "найрозкрученішому представнику всього світу", а росія - ні. Від російського режиму зараз відхрещюються навіть маргинальні зірки іноземного шоу-бізнесу", - написав Ніколенко.

З його слів, як би не намагалися в Москві дискредитувати мету поїздки американської акторки, "світ побачив достатньо доказів варварства путінської росії через її війну проти України".

На думку українського дипломата, реабілітація в очах міжнародної творчої спільноти стала нездійсненною місією для росії - залишається лише працювати над імпортозаміщенням. Навіть "дістали з того світу Йосипа Кобзона", помітив рочник.

"Шановні колеги з російського МЗС, наступного разу не забувайте про творчий колектив "загони путіна", - додав Ніколенко.

Речниця російського міністерства закордонних справ марія захарова заявила, начебто посла доброї волі ООН Анджеліну Джолі "покликали" в Україну, аби відволікти від евакуації цивільних з Маріуполя.

"Дзвонять найрозкрученішому представнику всього світу – Анджеліні Джолі. Це так легко продати обивателю: "Всесвітньо відома актриса потрапила під ракетний обстріл в Україні". Вона ж посол доброї волі, хоча ООН і поспішила відхреститися від своєї залученості до її львівських канікул. Вона ж відвідувала сирійських біженців та африканських голодуючих. Нікому з них, щоправда, легше від цього не стало. Але це нікому не цікаво. Головна мета досягнута – увага світової преси відвернена від "Азовсталі", - написала вона в своєму Telegram-каналі.

Голлівудська акторка та Посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі відвідала Львів. Її помітили в одній із кав'ярень.

Вона відвідала школу-інтернат на Львівщині.

Як писав УНН, у мережі з'явилося відео, як зірка була змушена бігти до укриття, коли почав лунати сигнал повітряної тривоги.