Уже восьмий рік поспіль вся Україна чекає цієї події, затамувавши подих. Адже саме під час цієї церемонії визначаться найкращі серед найкращих у сфері музики та відкриються нові зірки, які освітлюватимуть шлях у майбутнє української Евтерпи.

Найголовніша музична премія України “Yuna” є досить професійною. Суддівський склад налічує 150 експертів. Серед них фахівці з музики, телебачення, звукозапису, продюсування та менеджменту артистів, преси, радіо, організації івентів тощо. Підрахунок голосів забезпечує аудиторська компанія “Deloitte Touche Tohmatsu Limited”, яка входить до четвірки лідерів серед подібних компаній у Світі.

Премія “Yuna” щороку оновлюється, удосконалюється. Кожного разу змінюється і гасло премії, і номінації, і їхня кількість. У 2019 році представники українського шоу-бізнесу боротимуться за жадані статуетки у 14 категоріях. Саме у цей вечір буде визначено лідерів музичного Олімпу. Тисячі глядачів, мільйони телеглядачів, затамувавши подих, вболіватимуть за своїх кумирів. Сотні зірок бажають пройтись червоною доріжкою премії “Yuna”. Адже це не тільки гарно, а й престижно. Таку подію неможливо пропустити!

Завдяки премія “Yuna” в сфері шоу-бізнесу створюється конкурентноспроможна платформа, яка робить творчість українських виконавців більш якісною, оригінальною та багатогранною. Більш детальну інформацію можете прочитати тут https://kiev.ticketsbox.com/glavnaya-muzykalnaya-tseremoniya-premiya-yuna/ .

Придбати квитки на подію можна на сайті TicketsBox. Зручна пошукова система та фільтри допоможуть з легкістю знайти саме те, що шукаєте. Купувати квитки онлайн не лише зручно, а ще й неймовірно просто. Після здійснення оплати, Ви отримаєте листа на електронну пошту - і такі жадані квитки вже Ваші. Від мрії до її здійснення всього лише кілька хвилин.

Також на TicketsBox Ви можете знайти безліч концертів на будь-який вік та смак. Скоріш переходьте сюди https://kiev.ticketsbox.com/concert/ і Ваше дозвілля набуде більш яскравих відтінків!