Укренерго ще раз звернуло увагу жителів Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської областей на вимушені аварійні відключення електроенергії і пояснили, що вони відбуваються через нові атаки російських окупантів на енергетичну інфраструктуру, пише УНН.

"Вчора ввечері терорашисти знову завдали ракетні удари по об’єктах енергетичної інфраструктури в Дніпропетровській та Запорізькій областях. Нова терористична атака ускладнила ситуацію в енергосистемі України. Звертаємо увагу споживачів у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях на те, що в їх областях продовжують діяти графіки аварійних відключень (ГАВ)", - повідомили в Укренерго.

У компанії наголосили, що розуміють, наскільки дискомфортне довге перебування без електроенергії. "Але диспетчерський центр НЕК "Укренерго" вимушений обмежити споживання в цьому регіоні через нові пошкодження", - зауважили в Укренерго.

"Ремонтні роботи вже розпочалися і будуть завершені в найкоротші можливі терміни - якщо не буде нових атак", - підкреслили у компанії.