Київський "Сокіл" здобув ефектну вольову перемогу (3:2) над головним конкурентом ("Кременчуком") у передостанньому матчі року в рамках регулярного чемпіонату Української хокейної ліги, інформує УНН з посиланням на сайт УХЛ.

Навіть пропустивши в першій половині другого періоду дві шайби, підопічні Олега Шафаренка не знітилися і спершу завдяки організованій на контратаці Данилом Коржилецьким та Денисом Гончаренком шайбі скоротили відставання, а в третьому періоді зусиллями Антона Рубана вирвали перемогу.

Найрезультативніший нападник “Сокола” першу шайбу провів прицільним кістьовим кидком з середньої відстані у більшості, а вдруге переграв Артура Мустафіна, здійснивши з допомогою Романа Благого перехоплення в центрі поля і реалізувавши “буллітну” спробу.

Також треба відзначити дуже вдалу гру воротаря киян Дмитра Кубрицького. “Сокіл” у цьому матчі мав проблеми з оборонцями, адже через травму і дискваліфікацію зустріч пропускали відповідно Владислав Герцик та Єгор Мажуга. З огляду на ці труднощі, Олег Шафаренко повернув з оренди російського легіонера Глєба Лєтова, котрий грав у “Кременчуку” в третій парі оборонців разом із Дінаром Хайрулловим. Натомість юний Владислав Сушков діяв у другій парі з Михайлом Рибалком. Другий поєдинок поспіль у складі “Сокола” відсутні також форварди Євген Фадєєв та Антон Єлисеєнко.