У рамках 2-го туру хокейної Суперліги України “Краматорськ” приймав київський СК “Сокіл”. Про це сказано на сайті УХЛ, передає УНН.

На старті першого періоду команди видали гостру і яскраву гру, проте голкіпери обох команд не дозволяли доводити атаки до гола. У другій двадцятихвилинці команди продовжували вести запеклу боротьбу за кожен сантиметр на майданчики, що вилилося у вилучення. “Краматорськ” порушив правила двічі проти 3-х вилучень у “Сокола”, проте лише одна більшість завершилася закинутою шайбою — Єгор Іванов прошив Віталія Труса та відкрив рахунок у матчі.

Більшість третього відрізку зустрічі команди відіграли без занедбаних шайб, але з величезною кількістю небезпечних моментів. Проте, обидва голкіпера виявили максимум майстерності, відбиваючи кидки супротивників.

Під кінець основного часу матчу Олег Тимченко замінив воротаря на шостого польового гравця, але замість того, щоб забити, “Краматорськ” пропустив — гольову точку в матчі поставив Сергій Мельников. А на останніх хвилинах матчу фол Павла Тарана призвів до ще одного голу — 3:0 на користь СК “Сокіл”.

Таким чином, СК “Сокіл” виборов першу перемогу в історії клубу, а голкіпер київського клубу Данила Макаренко оформив перший шатаут в історії хокейної Суперліги України.