Головний тренер збірної України Андрій Шевченко вважає, що в четверьфінале Євро-2020, під час гри збірних України і Англії, українці "створювали багато моментів", але "не дограли багато епізодів". Україна, нагадаємо, програла Англії з рахунком 4: 0.

Однак, як каже тренер, у цьому винна "різниця в класах".

"Сьогодні найбільшу роль зіграли епізоди в грі, які ми не дограли. Особливо на другому поверсі. Знали, що у англійців буде перевага. Втрата Кривцова, центрального захисника, який міг хоча б якусь конкуренцію скласти на другому поверсі. Це для нас була відчутна втрата ", - зазначив Шевченко.

Тренер поки важко підвести підсумки виступів збірної України на Євро-2020, і обіцяє це зробити відразу після повернення команди до Києва. Попередньо, за його словами, на результативності зустрічі позначилася різниця в класах команд - в кінці-кінців саме англійці були і є фаворитами всього кола змагань Євро-2020.

"Команда ні в якому разі не відмовлялася від своєї структури гри, своїх принципів. Були дуже хороші епізоди в грі, коли ми добре контролювали, створювали моменти. Але різниця в класі. У англійців була велика перевага на другому поверсі, вони використовували його", - зазначив тренер збірної.