Сергій Ребров дав оцінку української збірної за чвертьфінал чемпіонату Європи.

Головний тренер катарського Аль-Айнаїз Сергій Ребров прокоментував поразку України від Англії (0:4) на Євро-2020.

Фахівець вважає, що команда Андрія Шевченка не провалила гру, проте з міццю Англії складно боротися.

"Не скажу, що проти Англії ми погано грали. Англія використовувала всі свої моменти, особливо добре себе проявивши на перших хвилинах таймів. Хтось із відомих англійців щойно написав, що зараз збірна їхньої країни занадто сильна. Я абсолютно з ним згоден.

За весь турнір, в п'яти матчах, англійці не пропустили жодного м'яча, що говорить багато про що. Збірна Англії - один з головних претендентів на перемогу в чемпіонаті Європи. Разом з Італією".

Українець поділився думкою про причини провального старту першого і другого тайму, коли наша збірна пропускала голи.

"Складно сказати. Думаю, це просто сила суперника, який виявився більш агресивним у вирішальних епізодах гри. Два голи Україна пропустила після стандартів, три - після ударів з другого поверху. В цьому компоненті англійці виявилися набагато сильніші, але вони завжди вирізнялися умінням вести боротьбу на другому поверсі. Хоча, вважаю, в цьому поєдинку навіть перевершили себе.

Я не думаю, що це недолік уваги, концентрації. Ми поступалися в антропометрії, і суперник це добре розумів, тому більше ліз на ворота при подачах. Ну і саме виконання стандартів було на найвищому рівні".

Ребров також висловився про травму Сергія Кривцова, яка зіграла погану роль для нашої збірної.

"Хоча ми перебудувалися і стали краще контролювати м'яч, частіше підходити до штрафного майданчика суперника. Однак Кривцова і не вистачало потім, коли пішли ці фатальні стандарти.

Взагалі, це була чисто позиційна гра з обох сторін. Контратак практично не було, команди швидко поверталися в свої позиції, а таку оборону було важко розкривати. З гри моментів майже не було. Але я повторюся, що збірна України досить непогано виглядала в організації такої гри", - розповів фахівець в інтерв'ю Команда №1.

Збірна Англії в півфіналі чемпіонату Європи зіграє з Данією. Матч відбудеться в середу, 7 липня.

Нагадємо, що Україна програла Англії 4:0