Головний тренер мадридського Реалу не хоче робити українського голкіпера основним вартовим воріт.

Андрій Лунін провів черговий гарний матч за мадридський Реал. Українець зробив кілька чудових сейвів у матчі з Ельче, зберіг свої ворота у недоторканності і дозволив Королівському Клубу здобути суху перемогу 3:0.

Але чудова гра Луніна так і не переконала головного тренера Реала – Карло Анчелотті. Італієць не хоче робити українця основним воротарем, і той продовжить бути заміною для Тібо Куртуа.

"Тепер, коли Куртуа повертається, Лунін знову буде на лаві запасних. Але його рівень приголомшливий, він дуже добре виглядав у цих матчах", – сказав Анчелотті.

 

При цьому сам Лунін, як виявилося, не проти сидіти у тіні Куртуа. У коментарі після поєдинку з Ельче українець заявив, що щасливий у Мадриді і не хоче нічого змінювати у кар'єрі.

"Мало ігрового часу? Це не проблема, я у кращому клубі світу, це найкраще місце, і вся моя родина щаслива. Я насолоджуюся кожним днем, я працюю щодня з найкращими гравцями, і тут гарна атмосфера.

Тренування проходять на найвищому рівні. Я фізично й технічно готовий грати", – цитує Луніна Marca.

Нагадаємо, Андрій Лунін провів шіть матчів за Реал (чотири у Ла-Лізі та два у Лізі чемпіонів), коли бельгієць Тібо Куртуа через травму виявився поза футбольним полем