У четвер, 13 жовтня, в рамках четвертого туру групового турніру Ліги Європи УЄФА київське "Динамо" в номінально домашній грі програло "Ренну" з рахунком 0:1.

Головний тренер "біло-синіх" Мірча Луческу прокоментував поразку своїх підопічних.

"Хочу сказати, що ми грали проти дуже сильної команди, яка провела хорошу роботу на трансферному ринку. У них 15 футболістів приблизно одного рівня вартістю 20-25 мільйонів, і вони коштують цих грошей. Я майже впевнений, що в цьому сезоні вони завершать чемпіонат на другому місці після ПСЖ.

Можу тільки привітати нашу команду, потрібно враховувати всі проблеми, з якими нам довелося зустрітися, а також велику кількість переїздів", - наводить слова Луческу офіційний сайт "Динамо".

Румунський фахівець також розповів, чого, на його думку, не вистачило "Динамо", щоб перемогти в грі проти "Ренна".

"Не вистачило не тільки гостроти, але і свіжості, концентрації, що призводило до помилок. То після ауту пропускаємо, то після кутового. Зараз у нас такий графік, що ми не можемо нормально сконцентруватися на тренуваннях, а повинні постійно переїжджати.

Повторюся, хочу привітати свою команду, адже, незважаючи на всі труднощі, вважаю, сьогодні ми дуже добре відіграли матч", - сказав Луческу.