Головний тренер київського Динамо залишився задоволеним грою своїх підопічних у груповому раунді Ліги Європи.

Мірча Луческу вважає, що Динамо добре зіграло у Лізі Європи. Незважаючи на відсутність перемог та останнє місце у групі, головний тренер киян заявив, що його команда заслуговувала на вихід у плей-офф турніру.

"Ми заслуговували на більше. Через безглузді помилки ми пропустили голи. Хочу зазначити, що АЕК - дуже хороша команда з хорошою фізичною підготовкою. Ми поступилися в боротьбі, гравці АЕКа грали набагато агресивніше, швидше.

У фізичному плані вони перевершували нас. Але ми перевершили суперника у гольових моментах. Ми не реалізували кілька чудових можливостей. А суперники скористалися нашими помилками та забили три голи.

Це успіх для АЕКа, вони дуже хотіли вийти із групи. Їхня гра проти всіх команд у групі стала несподіванкою. А ми ще маємо важливий матч із Фенербахче, бо ми маємо довести, що є найкращою командою у групі. Ми не досягли позитивних результатів, але провели дуже добрі матчі.

Вітаю АЕК із проходом до Ліги Конференцій. Сподіваюся, що вони продовжать рухатися далі та дивувати європейські клуби. Це команда з добрими, досвідченими, технічними виконавцями.

Шкода, що у другому таймі наші суперники намагалися зволікати, було багато зупинок. Ми хотіли виграти, але добре провели лише заключні частини обох таймів, коли команда продемонструвала бажання перемогти.

Завтра на нас чекає шлях назад, в Україну. Цілий день ми будемо в дорозі. У неділю ми зіграємо матч у чемпіонаті, а наступного дня знову перетнемо кордон і вирушимо до Кракова, де зіграємо з Фенербахче. Дуже важко проводити в дорозі по 10 годин кілька разів на тиждень.

Сьогодні гравцям не вистачало фізичної сили. Але в технічному плані команда мала непоганий вигляд. При тому, що команда не має можливості постійно тренуватися. Жаль, що нам не вдалося вийти з групи. Вважаю, що ми на це заслуговували", - цитує слова Луческу офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, що Динамо зіграло внічию з АЕКом із Ларнаки у п'ятому турі групового раунду Ліги Європи, і не змогло продовжити виступи у єврокубках.

Останній матч групового етапу кияни проведуть проти Фенербахче у Кракові 3 листопада. Початок зустрічі - 22:00 за київським часом.