Футболіст підкреслив, що ніколи не буде просити вибачення за те, звідки він і ким є.


Форвард збірної Англії Маркус Решфорд вибачився перед уболівальниками за те, що не зміг забити післяматчевий пенальті у ворота команди Італії у фіналі Євро-2020. Про це він повідомив в Twitter.

«Ймовірно, немає слів, які могли б описати мої почуття. Фінал. 55 років. Один пенальті. Історія. Можу лише попросити вибачення. Хотів би, щоб все склалося по-іншому », - зазначив Решфорд.

За словами гравця, він прокручує у себе в голові ситуацію з пенальті, і йому важко описати свої почуття.

«Я відчував, що підвів своїх партнерів, що підвів всіх. Пенальті - це все, що у мене попросили, щоб допомогти команді. Я можу забивати пенальті навіть уві сні, чому не забити цей? » - написав гравець.

Решфорд додав, що у нього був непростий сезон.

«Очевидно, це всім було ясно. Ймовірно, я підійшов до фіналу з недоліком впевненості. Завжди налаштовував себе на пенальті, але тут я відчув, що щось не в порядку. Довгим розгоном я хотів дати собі більше часу, але результат виявився не таким, як я хотів », - поділився футболіст.

У той же час Решфорд прокоментував расистські образи після гри і заявив, що не буде вибачатися за своє походження.

«Ніколи не буду вибачатися за те, звідки я і ким я є. Я Маркус Решфорд, 23-річний чорний хлопець з Уітінгттона і Уайтеншо, Південний Манчестер. Крім цього у мене нічого немає. Дякую вам за ваші добрі слова. Я повернуся сильніше. Ми повернемося сильніше », - заявив форвард.

Нагадаємо, під час гри Італії з Англією післяматчеві пенальті не реалізували Решфорд, Букайо Сака і Джейдон Санчо, після чого на них обрушилися в соцмережах з расистськими образами.