Жорже Жезуш поділився думками із приводу нічиєї в першому поєдинку другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

Фенербахче зіграло добре в першому матчі другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти Динамо. Так вважає тренер стамбульського клубу Жорже Жезус. На думку португальського наставника – гра в обороні була ідеальною, а єдине чого не вистачило – забитого гола. Крім того, фахівець відзначив рівень гравців киян, які мають великий єврокубковий досвід.

"Я вже казав перед матчем, що нам дістався непростий суперник. Більшість футболістів Динамо грають у збірній України. У цьому турнірі вони досвідченіші за Фенербахче.

Але ми грали добре. В оборонному плані ми дуже добре організовані. Наш суперник не дав жодної серйозної атаки. Чого нам бракувало, так це якості гри в атаці.

Підтримка наших уболівальників у другому матчі буде надважливою перевагою. А атмосфера, яку вони створять, чинитиме психологічний тиск на суперника. Протистояння ще не закінчено, бо ми їдемо додому з нічиєю. Це двоетапне протистояння. Перша гра закінчилася, у матчі-відповіді ми хочемо пройти в наступний раунд.

Наразі немає потреби говорити про трансфери. 27 липня маємо ще одну гру проти Динамо. У наших гравців достатньо якості і можливостей для виходу в наступний раунд", – сказав Жезуш на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, матч Динамо–Фенербахче, який відбувся в польському Лодзі, закінчився внічию 0:0. Матч-відповідь буде 27 липня в Стамбулі.