Южненський "Хімік" приймав київський "Будівельник" у домашньому матчі регулярного чемпіонату Суперліги, передає УНН з посиланням на сайт Суперліги.

Гості краще провели першу половину і навіть мали 11 очок переваги до великої перерви, але втримати її не змогли. "Хімік" додав у другій половині другої чверті, як у захисті, так і в нападі, зумівши зрівняти рахунок перед великою перервою. Потужну першу половину у господарів провів Спенсер, який записав до активу 11 очок. Кияни на старті матчу мали перевагу на підбираннях, але гірший за южненців відсоток реалізації кидків з гри та більше втрат.

Господарі змогли вийти вперед на старті другої половини, після чого пропустили черговий ривок "Будівельника". Після великої перерви у киян відмінно у нападі працювали гравці задньої лінії — Стоктон та Рендл. Гостям вдалося знову відірватися від суперника — цього разу на 14 очок — але "Хімік" знайшов чергову відповідь, знову скоротивши відставання і наблизившись впритул до суперника наприкінці гри.

Наздогнати киян южненцям не судилося: 8 очок Рендла за останні півтори хвилини не дозволили "Хіміку" зробити камбек переможним. "Будівельник", зігравши другий матч тижня без Джиана Клавелла, вдруге в сезоні у напруженому протистоянні виявився сильнішим за "Хімік" — 77:72.

Варто відзначити, що вже у другому матчі за "Будівельник" Джером Рендл нагадав про свій атакувальний талант: 24 очка, 5 передач та 3 підбирання (РЕ 22) в активі американського захисника.