На невідомому вибуховому пристрої підірвалися двоє військовослужбовців. Ще один боєць був поранений внаслідок обстрілу.

На Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил минулої доби, 20 грудня, зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню, одне з яких - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє в ранковому зведенні штаб ООС.

"У районі населених пунктів Гнутове і Водяне противник задіяв безпілотні літальні апарати, за допомогою яких зробив скидання пострілів ВОГ-17. У напрямку Новолуганського окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів. У бік Невельського ворог відкривав вогонь із мінометів калібру 120 мм. У напрямку Широкого противник вів вогонь зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої двоє військовослужбовців ЗСУ отримали травмування. Їх госпіталізували. Стан одного з бійців важкий, другого - середньої тяжкості.

Також у результаті обстрілу було поранено військового. Йому надали медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров'я пораненого - середньої тяжкості.