Сьогодні Міноборони Росії заявило, що інструктори одного із підрозділів ВМС Великої Британії нібито підготували удари по кораблях в акваторії Севастополя.

Міноборони Великої Британії назвало "хибною заявою епічного масштабу" звинувачення Росії на адресу Військово-морських сил Великої Британії у тому, що британські фахівці нібито брали участь у сьогоднішній атаці на російський флот у Севастополі.

Сьогодні Міноборони Росії заявило, що інструктори одного із підрозділів ВМС Великої Британії нібито підготували удари по кораблях в акваторії Севастополя. Крім того, в Міноборони РФ вважають, що той самий підрозділ британських ВМС нібито спланував і влаштував вибух на газопроводах Північний потік-1 та Північний потік-2 26 вересня.

"Щоб відволікти увагу від свого катастрофічного керівництва незаконним вторгненням в Україну, Міністерство оборони Росії вдається до хибних заяв епічного масштабу. Ця вигадана історія більше говорить про суперечки всередині російського уряду, ніж про захід", - йдеться у повідомленні Міноборони Британії.