Виконавиця знову виступила на судовому засіданні і отримала право найняти адвоката. Тепер її інтереси буде представляти Меттью Розенгарт.

Співачка Брітні Спірс звинуватила свого батька Джеймі Спірса у "зловживанні опікунством". Про це вона заявила 14 липня у час нового виступу в суді, який тривав у телефонному режимі, повідомляє US Weekly.

"Я хочу звинуватити свого батька в зловживанні опікунством", - заявила Брітні, зажадавши провести розслідування щодо Спірса.

"Це опікунство дозволило батькові погубити моє життя. І якщо це не насильство, то тоді я не знаю, що таке насильство в вашому розумінні. В якийсь момент я думала, що вони намагаються вбити мене", - наголосила співачка.

Також вона стверджує, що не знала про можливість попросити про припинення опікунства раніше.

"Прошу вибачення за своє невігластво, але я цього не знала. Те, що я пережила, бентежить і деморалізує, і це головна причина, чому я не говорила відкрито. Я не вірила, що мені повірять", - зізналася артистка.

Під час слухання їй було надано право самостійно вибрати адвоката, після того, як Сем Інгхем, який представляв інтереси зірки з 2008 року за призначенням суду, подав у відставку.

Суддя Бренда Пенні дозволила Брітні замінити його Меттью Розенгартом.

Новий адвокат виконавиці після засідання суду заявив журналістам, що має намір домагатися усунення Джеймса Спірса від опікунства над нею.

Нагадаємо, в 2008 році Брітні Спірс була визнана частково недієздатною через проблеми з наркотиками і психічний стан. Більше десяти років фінанси співачки контролював її батько. Він також приймав багато рішень, що стосуються її кар'єри, лікування та особистого життя.