У вересні адвокати актора подали прохання до Верховного суду про перегляд рішення про опіку після дискваліфікації судді Джона Одеркірка.

Верховний суд Каліфорнії відхилив апеляцію Бреда Пітта у справі про опіку над їхніми дітьми з Анджеліною Джолі. Про це пише People.

У вересні адвокати актора подали прохання про перегляд справи після того, як приватний суддя, який Джон Одеркірк був дискваліфікований.

Навесні цього року він виніс рішення про спільну опіку Джолі та Пітта над дітьми, але Анджеліна була незадоволена діями судді і домоглася його усунення.

Дискваліфікація Одеркірка фактично анулювала рішення, яке дозволяло Бреду проводити більше часу з дітьми. У зв'язку з цим актор подав апеляцію до Верховного суду, проте днями отримав відмову. Клопотання Пітта було відхилено без пояснення причин.

Тепер умови опіки над 17-річним Паксом, 16-річною Захарою, 15-річною Шайло та 13-річними близнюками Вів'єн та Нокс відповідають угоді від листопада 2018 року.

Представники Пітта вже прокоментували ситуацію і запевнили, що продовжуватимуть боротися за скасування цього рішення.

Адвокат Джолі, у свою чергу, зізнався, що його підзахисна задоволена діями Верховного суду Каліфорнії і, як і раніше, націлена на щастя та благополуччя дітей.

Нагадаємо, Анджеліна подала на розлучення з Бредом у 2016 році. Навесні 2019 року їхній шлюб було офіційно розірвано.

Усі наступні роки до сьогодні колишнє подружжя виборює право опіки над своїми дітьми.