6 листопада відбувся третій випуск шоу "Україна має талант", на якому свої вміння продемонструвала українка Ольга Лящук. Дівчина володіє титулом найсильнішої жінки на планеті.

Крім того, що вона показувала вправи з залізом, так ще й зуміла стегнами розчавити п'ять кавунів всього за 36 секунд. Тим самим вона встановила два нових рекорди.

Ольга зізналася, що у неї є мрія знятися в голлівудському фільмі з актором Арнольдом Шварцнеггером. За її словами, одного разу вона з ним бачилася наживо, коли він вручав їй кубок після змагань. Суддя Ксенія Мішина поцікавилася, чи питала Ольга у Шварцнеггера, чи є для неї роль в якомусь фільмі.

"Мало було часу, щоб запитати. Там було 25 охоронців. І я подумала, що десятьох я "розкидаю", а хто допоможе з іншими", - сказала дівчина.

Сергій Притула потішив найсильнішу жінку планети і сказав їй "так". У підсумку вона отримала три схвалення і пройшла далі.

"Ви спокійно йдете далі. Якщо захочете там когось обійняти, то акуратно. Щоб у людей не потріскалися кісточки, як кавуни", - пожартував Притула.