Відома українська співачка Оля Полякова розповіла про свою участь в якості тренера у популярному музичному шоу "Голос країни-12".

Зіркова наставниця разом з керівником Big Entertainment Shows Володимиром Завадюком провела прямий ефір в Instagram і розкрила чимало цікавих подробиць, передає прес-служба каналу 1+1.

Зокрема, Полякова зізналася, що коли вона йшла на "Голос країни", то дуже боялася Святослава Вакарчука.

"Я велика фанатка "Океану Ельзи" ще з юності, і взагалі дуже люблю рок-музику. Ходила на велику кількість їхніх концертів... у мене були їхні альбоми. І мені здавалося, що через його ореол великої слави і через те, що він співає рок-пісні, а ми всі поп-артисти, він може зверхньо ставитися до мене. Вакарчук вже 20 років – суперзірка, – сказала Полякова. – Зі Святославом я близько десяти років ходила в один спортзал. Ми щоранку віталися, а після тренувань прощалися, і більше у нас не було нічого спільного. Але на зйомках ми дуже зблизилися, він виявився дуже зворушливою та крутою людиною. Я подарувала йому сир, який приготувала своїми руками".

На думку Володимира Завадюка, музиканта "змінило народження дитини": "Вакарчук дуже мене здивував у цьому сезоні. Я ніколи не бачив його таким зворушливим. Вважаю, що його змінило народження дитини, і телеглядачеві буде цікаво відкривати його по-новому для себе".

На питання, чи прийде на шоу донька Олі Полякової Маша, зірка відповіла, що їй ще поки рано:

"Звичайно, вона дуже хоче потрапити на шоу. Але я вважаю, що Маша ще не готова і їй потрібно займатися. У другому епізоді була дівчинка на ім'я Марія Сур, вона такого ж віку як моя Маша, але дані абсолютно різні. Є люди, які з народження мають сильний голос і у 16-17 років можуть співати так, як Марія Сур. У моєї дочки кращі вокальні дані, ніж у мене. У її віці мій діапазон був дуже маленький, але я натренувала голос, як м'язи. Для того щоб Маша змогла прийти на "Голос країни", їй теж потрібно багато тренуватися, адже у шоу дуже високий вокальний рівень".

Своєю чергою Володимир Завадюк зазначив, що у 12 сезоні зірки покажуть свої справжні емоції та розкриються з нового боку:

"Насправді в шоу "Голос країни" ніколи не було таких сліз, які були в Олі Полякової і які будуть в наступних епізодах у Святослава Вакарчука. Не можу розкрити всі деталі, але ми після зйомок навіть розмовляли зі Святославом про його реакцію, тому що це був дуже справжній момент, який показав справжню душу".

Нагадаємо, тренерами 12 сезону стали: український продюсер Потап, співачка DOROFEEVA, соліст групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, а також вперше зайняла легендарне червоне крісло Оля Полякова.

У неділю о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться показ третього епізоду "сліпих прослуховувань" шоу. Дванадцятий сезон проходить під слоганом "Так звучить твоя країна".