Українська модель і співачка Даша Астаф'єва вперше назвала причину розставання зі своїм нареченим Артемом Кімом, стосунки яких тривали цілих шість років.

В інтерв'ю програмі "Світське життя" Астаф'єва зізналася, що це єдині стосунки, після закінчення яких вона з партнером залишилася в гарних відносинах.

"Для мене це дійсно дуже повчальна та добра історія, тому що це єдині стосунки, в яких я залишилася у гарних відносинах. Ми як були справжні друзі, як це вирішилось, що ми більш друзі, аніж люди, які кохають одне одного. Це любов, але це інша любов. Ми не зовсім готові до продовження сімейних стосунків. На жаль, іноді якісь погані події, вони можуть зруйнувати і почуття, і те, що будувалось роками", - розповіла Астаф'єва.

Як відомо, Артем Кім перебуває під слідством з 2017 року. Даша зізналася, що суди над її колишнім нареченим досі тривають і ці проблеми також вплинули на їхні стосунки.

"Суди не закінчені. На мою думку, ми вичерпали той ресурс почуттів і боротьби, і всього, що повинно було піти на будування родини, і на все добре й хороше. Багато було іспитів і багато втручань чужих людей. Це дуже складно, коли проблеми сильніші, на жаль, аніж стосунки", - сказала співачка.

Поки Астаф'єва і Кім були разом, вони мешкали в його будинку за містом, а зараз співачка повернулася до Києва.

"Так, я переїхала в "холостяцьку" квартиру і почалося... Я дуже переймалася, що в мене буде депресія, що я там буду страждати... Але ж в мене стільки друзів, сусідів, ну і мої собаки", - зазначила Астаф'єва.

Вона зазначила, що за шість років разом із Артемом вони ніколи нічого не ділили, навіть при розставанні.

"Чесно кажучи, я не знаю, як це буде по відношенню до Артема. Але мені дуже добре зараз самій. Я ніколи не думала про себе так, як зараз. Звісно, друзі завжди намагаються когось мені посватати: "Ой, а у нас такий кум самотній". Але я зараз хочу трошки прийти до тями", - пояснила Астаф'єва.