25 лютого 2022 року учасники гурту повідомили своїх фанатів про вступ до територіальної оборони.

Учасники українського колективу Антитіла з нагоди Дня територіальної оборони України, що відзначається 2 жовтня, оприлюднила кадри з фронту. Знімки музиканти опублікували в Instagram.

Відомо, що з початком повномасштабного російського вторгнення артисти: Тарас Тополя, Сергій Вусик, Дмитро Жолудь вступили до лав 130 батальйону як стрільці та стрільці-парамедики.

"Вони взяли до рук зброю не тому, що хотіли, а тому, що не могли по-іншому. Разом із тисячами українців, які у мирному житті були лікарями, вчителями, інженерами, підприємцями. Бійці Сил Територіальної Оборони - це люди, які мають відвагу і Сміливість та в жилах яких тече справжня козацька кров! Сили ТРО - це уособлення волі українців", - йдеться у повідомленні.

Натомість музиканти показали всьому світу, що сьогодні українці об'єднані і, незважаючи на те, чим займалися у мирному житті, готові взяти до рук зброю та стати на захист Батьківщини.

"Пишаємося! І вітаємо всіх з Днем Територіальної оборони України! Шануємо пам'ять побратимів зі 130 батальйону, а також усіх, хто віддав своє життя за Україну", - підсумували вони.