У Києві жорстоко побили у власному під'їзді автора пісень гурту KAZKA Миколу Журавльова. У нього перелом черепа і носа. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram, передає УНН.

“Я був побитий у власному під'їзді. Хірург сказав, що з такими травмами зазвичай в лікарню приїжджають вже в комі. Але ми з Діаною ще 12 годин після травми їздили по всьому Києву робили обстеження, комп'ютерну томографію і все інше. У мене перелом черепа, перелом носа, шви на бороді і я погано бачу одним оком", — написав Журавльов.

За його словами, пару годин тому пройшла операція з видалення пошкоджених кісток черепа. Через місяць потрібна операція - в голову буде вставлена пластина.

Співробітнику Управління державної охорони України, якого затримали через напад на танцівника балету співачки Наді Дорофєєвої, повідомили про підозру.

Поліція відкрила провадження через жорстоке побиття у власному під'їзді в Києві автора пісень гурту KAZKA Миколи Журавльова. Про це журналісту УНН розповіли в поліції Києва.

На запитання, чи відкрито провадження через побиття Журавльова, в поліції відповіли: "Відкрито за ч.1 ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження - ред.)".

У поліції повідомили, що підозрюваного у побитті ще не затримали. "Проводяться оперативно-розшукові заходи", - сказали в поліції.