Вибух прогримів у приватному будинку на вулиці Юрія Клена. Власник будинку знайдений мертвий із осколковими пораненнями.

У Святошинському районі Києва стався вибух у приватному будинку, внаслідок чого загинув чоловік. За попередніми даними, вибухнула граната. Про це у суботу, 12 лютого, повідомила прес-служба поліції Києва.

Зазначається, що вибух прогримів у приватному будинку на вулиці Юрія Клена. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативні групи поліції, криміналістична лабораторія, судово-медичний експерт, лікарі та вибухотехніки.

Попередньо правоохоронці встановили, що вибух стався внаслідок підриву боєприпасу, схожого на гранату РГД-5. Вибухотехніки обстежили приміщення та прибудинкову територію. Під час огляду приміщення слідчі вилучили зброю та боєприпаси, походження та вид яких буде встановлено після експертного дослідження.

Також повідомляється, що на балконі другого поверху правоохоронці виявили мертвим 59-річного власника приміщення, на тілі якого судово-медичний експерт виявив поранення, схожі на осколкові. Тіло направлено на судово-медичну експертизу