Постраждала після нападу почала викликати поліцію, водій вдруге застосував газовий балончик.

У Києві таксист погрожував пасажирці з дитиною і застосував проти неї балончик. Про це повідомляє телеграм-канал Київ Оперативний.

"Як тільки ми сіли в машину, водій мовою матюків почав обурюватися, що я при виклику не вказала те, що мені потрібне дитяче крісло, а "на сукню грошей не пошкодувала", - говорить потерпіла.

Зі слів потерпілої, після події вона відмовилася їхати з водієм, але він зажадав оплату за помилковий виклик.

 

"Коли я поцікавилася, чому він дозволяє так поводитися при 6-річній дитині, у відповідь почула: "скажи спасибі, що не дав тобі п*зди і не забризкав балончиком", - розповідає пасажирка.

Постраждала повідомляє, що після цієї фрази, водій вискочив з машини і забризкав їй обличчя з балончика. Коли потерпіла почала викликати поліцію, водій вдруге застосував газовий балончик.

Жінка зателефонувала чоловікові, який був недалеко, він наздогнав водія і почав викликати поліцію. Жінка стала біля капота авто, щоб водій не втік.

"Коли водій зрозумів, що поліція приїде - він почав рух авто на мене. В цей момент підійшла дівчина і почала кричати, що вона все бачила і поліції все підтвердить. Я почала втрачати свідомість, мене чоловік підхопив і забрав на тротуар. Водій цим скористався і миттєво поїхав", - заявила потерпіла.

Повідомляється, що жінка написала заяву в поліцію, в службі підтримки служби таксі їй не відповіли.