Поліцейський схопив хлопця за шию та потягнув вниз, навіть не реагував на окрики перехожих, кажуть свідки інциденту.

У Києві поліція побила неповнолітнього хлопця. Відео свідки опублікували в Facebook у вівторок, 18 травня.

Чоловік, який косив траву, попросив підлітків вимкнути гучну музику, але ті не відреагували.

"Чоловік сказав вимкнути музику, на що хлопці відмовилися, він погрожував облити їх бензином, який у нього був в каністрі для косарки, на що хлопці все одно не вимкнули музику. Чоловік підійшов і вирвав колонку з рук 14-річної дівчини, сумку з особистими речами хлопця та закрив їх у своїй машині і викликав поліцію", - сказано в повідомленні.

Копи під час затримання не реагували на слова перехожих. Один з поліцейських накинувся на порушника, схопив його за шию та потягнув вниз.

У свою чергу, в Патрульній поліції столиці підтвердили факт виклику за заявкою чоловіка, що компанія з восьми осіб розпивала алкогольні напої, голосно слухала музику з нецензурними текстами. Почали службове розслідування дій правоохоронців.

 

Аналогічний інцидент стався в Дніпрі: там через відсутність маски копи так побили хлопця, що він опинився в лікарні зі струсом. Відео інциденту з'явилося в Telegram-каналі ХД.

Інцидент стався 17 травня на автовокзалі. Копи хотіли заарештувати хлопця через відсутність маски і застосували силу. При цьому у потерпілого нібито астма, а тому йому не можна бути в масці.

"Відомо, що він проходив практику на терміналах самообслуговування, а також він астматик. Хлопця госпіталізували в лікарню зі струсом", - пише канал.

Поліцейський повалив хлопця на землю, за нього заступилися присутні при інциденті. Коли коп його відпустив, той не зміг встати і важко дихав. Потім на місце події викликали медиків.