Жінка, яка керувала двоколісним, загинула на місці. Драгер показав наявність у крові водія-винуватця аварії 2,6 проміле алкоголю.

У столичному Святошинському районі, на вулиці Бударіна, в середу, 14 липня, нетверезий водій автомобіля Honda скоїв подвійну смертельну ДТП - збив скутер, після чого врізався у вантажівку. Жертвою аварії стала жінка-водій моторолера, пише Київ Оперативний.

Відзначається, що аварія сталася у першій половині дня.

"За попередньою інформацією, водій Honda збив жінку, яка рухалася на моторолері. Від удару двоколісний транспортний засіб відлетів убік, а саму потерпілу затиснуло між Honda і вантажівкою MAN, яку водій легковика також протаранив", - йдеться в повідомленні.

Як інформував Telegram-канал dtp.kiev.ua, жінка померла на місці. Її тіло з-під вантажівки витягали рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

При цьому 44-річний водій легковика перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння - прилад Драгер показав 2,59 проміле алкоголю у його крові (в Україні максимально допустимий вміст алкоголю у крові становить 0,2 проміле).

За даними прес-служби Київської міської прокуратури, 44-річний водій Honda затриманий, за фактом ДТП, яка призвела до загибелі жінки 1977 року народження, розпочато досудове розслідування.

 

 

Раніше у Вінницькій обла