У Гуляйполі Запорізької області чоловік відібрав зброю у військового. У результаті події один військовий загинув, ще троє осіб отримали поранення, серед них військовий та двоє цивільних. Про це журналісту УНН розповіли в ГУ Національної поліції в Запорізькій області.

«У результаті події один військовий зазнав смертельних поранень, трьох осіб ушпиталено, серед них був ще один військовий та двоє цивільних. Фігуранту повідомлено про підозру за статтями 15 та 115 ККУ (замах на вбивство), а також за ч. 1 статті 262 (викрадення, привласнення і вимагання вогнепальної зброї і боєприпасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем). Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді арешту строком на 60 діб», – повідомили в поліції.

Поки що тривають слідчі дії та зʼясовуються всі обставини інциденту. Попередньо, порушнику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо

Раніше в апеляційному суді Чернівців батько, не погодившись із рішенням інстанції засудити сина, погрожував підірвати себе гранатою.