Російські військові злочинці, як були "жалюгідними терористами", такими вони й увійшли в новий рік, зазначив глава України.

Збройні сили України за ніч неділі, 1 січня, збили 45 російських БПЛА. Подібна атака свідчить про те, що росіяни бояться і залишилися такими ж "жалюгідними терористами". Про це заявив президент України Володимира Зеленського у своєму відеозверненні, опублікованому на його Twitter-акаунті.

"Новий рік, новий день, нові підсумки. 45 Шахедів збито першої ночі року", - сказав Зеленський.

Президент подякував Повітряним силам України: льотчикам та зенітникам, які збили 33 Шахеди. Він також висловив подяку протиповітряній обороні Сухопутних військ, на рахунку яких цієї ночі ще 12 збитих іранських дронів.

 

"Російські терористи як були жалюгідними, такими і увійшли в цей рік. Наше з вами почуття єдності, справжності, самого життя - це все так контрастує зі страхом, який запанував у Росії. Вони бояться. Це відчувається. І правильно бояться. Тому що вони програють. Дрони, ракети, все інше їм не допоможе. Тому що ми разом. А вони хіба що разом зі страхом", - додав президент.