По всій Україні російські окупанти вночі здійснили масовану ракетну атаку на об’єкти критичної інфраструктури, житлові будинки.

Президент Володимир Зеленський заявив, що окупанти "можуть лише тероризувати мирних людей", і повідомив, що роботи з відновлення енергосистеми тривають, пише УНН з посиланням на Telegram Глави держави.

"Тяжка ніч. Масована ракетна атака по всій країні. Київ, Кіровоградська, Дніпропетровська, Одеська, Харківська, Запорізька, Львівська, Івано-Франківська, Житомирська, Вінницька області. Атаки на об’єкти критичної інфраструктури, житлові будинки. На жаль, є постраждалі і загиблі. Мої співчуття рідним. Усі служби працюють. Триває відновлення роботи енергосистеми. Застосовувались обмеження у всіх регіонах", - зауважив Президент.

Також Зеленський зазначив, що окупанти випустили 81 ракету, "намагаючись знову залякати українців, повертаючись до своєї жалюгідної тактики".

"Окупанти можуть лише тероризувати мирних людей. Це все, на що вони здатні. Але це їм не допоможе. Відповідальність за все скоєне їх не мине", - наголосив лідер країни.

Нагадаємо

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що у небі над Україною за ніч знищили 34 з 48 ворожих крилатих ракет і чотири дрони-камікадзе типу Shahed, 8 керованих авіаційних ракет не досягли своїх цілей, усього був 81 пуск ворожих ракет.