Народного депутата Миколу Тищенка виключено зі складу парламентської фракції "Слуга народу", повідомила речниця фракції Юлія Палійчук, пише УНН.

"За результатами внутрішньофракційного опитування, яке було розпочато напередодні, прийнято рішення виключити Тищенка Миколу Миколайовича зі складу депутатської фракції політичної партії "Слуга Народу", - написала Палійчук у Telegram.

У Верховній Раді повідомили також, що голова фракції політичної партії "Слуга народу" Давид Арахамія надіслав листа до голови ВР Руслана Стефанчука про увільнення народного депутата Миколи Тищенка від виконання обов'язків заступника голови фракції.

"Слуга народу" Микола Тищенко вирушив до Таїланду на зустріч із "представниками української громади". Голова фракції СН Давид Арахамія різко відреагував на таку "ініціативу" нардепа і заявив про підготовку низки кадрових рішень - про виключення Тищенка з фракції та партії.

Згодом стало відомо, що Тищенка звільнено з посади заступника голови фракції “Слуга народу”, а також виключено з партії.