На металургійному заводі в штаті Огайо у США стався вибух, унаслідок якого розплавлений метал і уламки посипалися на сусідні будівлі. За даними офіційних осіб, загинула одна людина та понад десяток отримали поранення, пише УНН з посиланням на Reuters.

Зазначається, що вибух невідомого походження стався на металевому заводі I. Schumann & Co. у Бедфорді в понеділок, 20 лютого. Від вибуху в небо здійнявся клуб диму, який було видно навколо пошкодженої фабрики приблизно у 24 кілометрах на південний схід від Клівленда.

Капітан пожежної служби Оквуда Брайан ДіРокко на місці події повідомив, що 13 постраждалих були доставлені в лікарню, більшість мали опіки, ще одній особі надали допомогу на місці. Він додав, що принаймні один постраждалий був у критичному стані. Пізніше прессекретар округу Каяхога підтвердила, що 46-річний чоловік помер. 

ДіРокко також зазначив, що перевіряв завод раніше і виявив, що це безпечне місце, "за винятком ливарного цеху, де мають справу з розплавленим металом, тому там завжди існує небезпека". За словами компанії, причина вибуху невідома, а пошкодження заводу було "значним".

"Ми працюватимемо спільно зі слідчими в їхніх пошуках відповідей у ​​межах нашої прихильності до північно-східного штату Огайо, де ми працюємо понад 100 років", — заявили в I. Schumann and Co.