Соліст британського електронного гурту Faithless Максі Джаз (справжнє ім'я - Максвелл Фрейзер) помер у ніч на суботу у своєму будинку на півдні Лондона. Йому було 65 років. Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

“Ми з болем у серці повідомляємо, що минулої ночі Максі мирно помер уві сні. Посилаємо любов усім вам, хто розділяв нашу музичну подорож. Бережіть один одного, чуєте”, — написала колишня учасниця гурту Сістер Блісс (Айала Бентовим) у Twitter.

Довідка

Faithless — британський електронний гурт, створений у Лондоні в 1995 році музикантами Максі Джаз, Сістер Блісс та Ролло.

Група найбільш відома піснями “Salva Mea”, “Insomnia”, “God Is a DJ” та “We Come 1”. Faithless випустили сім студійних альбомів, загальний обсяг продажів перших шести перевищив 15 мільйонів записів у всьому світі.

Гурт оголосив про розпад у 2011 році. Однак у лютому 2015 року Джаз, Блісс і Ролло знову об’єдналися, щоб відсвяткувати 20-ту річницю гурту, але пізніше Джаз пішов, аби сформувати Maxi Jazz & The E-Type Boys пізніше того ж року.