Прем'єр-міністр країни Іраклій Гарібашвілі в ефірі телеканалу IMEDI заявив, що слова Зеленського, якими він підтримав протести на вулицях Тбілісі, свідчать про його політичну зацікавленість у дестабілізації ситуації в Грузії, передає УНН.

"Ви згадали звернення Зеленського. Коли людина, яка перебуває в стані війни, знаходить час і відгукується на проведену тут деструктивну акцію, проведену кількома тисячами людей, це прямий доказ того, що вона включена, вона мотивована, щоб тут теж щось сталося, змінилося", - заявив Гарібашвілі.

Також він розкритикував інших українців, які підтримали грузинські протести.

"Вийшов Кличко, Фейгін та якісь інші незрозумілі люди, українські політики, вийшов Арахамія та якісь нещасні лузери, які говорять про те, що потрібні зміни, якісь сценарії, переворот. Це пряме втручання", - додав прем'єр.

8 березня президент у вечірньому зверненні згадав про події у Грузії: "Хочу подякувати всім, хто цими днями на площах і вулицях Грузії тримав українські прапори. Хочу подякувати за наш національний гімн, який лунав у Тбілісі. Це повага до України, і я хочу висловити щиру повагу до Грузії. Немає такого українця, який не бажав би успіху нашій дружній Грузії. Демократичного успіху. Європейського успіху".