Дональд Трамп у суботу попередив, що він єдиний кандидат, здатний врятувати Америку від «паліїв війни» демократів, «фанатиків та дурнів» із панівної Республіканської партії.

Виступаючи на щорічній Консервативній конференції політичних дій у Вашингтоні, колишній президент ще раз повторив свою попередню заяву про те, що світ може рухатися до «Третьої світової війни». Про це пише AFP, передає УНН.

«У нас була Республіканська партія, якою правили виродки, неоконсерватори, глобалісти, фанатики відкритих кордонів і дурні», - заявив Дональд Трамп у своєму коментарі. «У нас буде Третя світова війна, якщо щось не станеться швидко».

«Ще до того, як я прибуду до Овального кабінету, я залагоджу катастрофічну війну між росією та Україною. Вона буде врегульована швидко».

«Я єдиний кандидат, який може дати цю обіцянку: я запобіжу Третій світовій війні».

За його словами, завдяки «відмінним відносинам» з володимиром путіним, президент росії прислухається до нього і врегулювання «у мене займе не більше одного дня».

Посилаючись на ментальний образ нації, котра стоїть на колінах, Трамп, згідно з AFP, заявив на конференції, що американські громадяни «вели епічну боротьбу за порятунок нашої країни від людей, які її ненавидять і хочуть повністю знищити».

Конференція 2023 року зібрала менше людей, ніж зазвичай, але справа Трампа про переобрання на другий термін була зустрінута переповненою залою та скандуванням «Ще чотири роки, ще чотири роки!».

«2016 року я заявив: я ваш голос. Сьогодні я додаю: я ваш воїн. Я ваше правосуддя. А для тих, кого образили і зрадили: я ваша відплата», - сказав Трамп.

Повідомляється, що політик виграв неофіційне опитування потенційних республіканських лідерів на з'їзді, набравши 62 відсотки голосів.