За останні місяці українці все більше звертаються до послуг усіляких ворожок, щоб вони розповіли, чого чекати від війни у ​​недалекому майбутньому.

Своїм пророкуванням поділився і ясновидець Валерій Шатілович. За його даними, березень 2023 року буде дуже важливим для України, оскільки країна матиме шанс звільнити частину своїх територій від окупантів.

Цей шанс пов'язаний із боями, які відбуватимуться на фронті. Попри це війна не завершиться і подальші бойові дії можуть продовжуватися.

Проте, з економіки України, Валерій Шатілович прогнозує добрі новини. Фермери можуть засіяти свої поля цього року, що сприятиме покращенню економічної ситуації. Щодо політичного життя ясновидець припускає, що кадрові чищення в уряді можуть тривати до кінця 2023 року.

За допомогою карток Таро Валерій Шатілович побачив, що Україна отримає шанс на перемогу над окупантами. Хоча це не означає повну перемогу, карта "Клевер" символізує можливості для швидкої перемоги та просування вперед.

"Ця карта не говорить про повну перемогу, про досягнення всіх цілей та результатів. Але буде позитив", - заявляє він.
Цей та інші прогнози не слід вважати виключно правдивою інформацією. Вона швидше за все виходить після вивчення новин. Тому довіряти можна лише ЗСУ.